Na otca útočil nožom, načierno odoberali- kradli elektrinu

22.05.2006 Celý región

Bardejovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a obvinil pre zločin ublíženia na zdraví 22-ročného muža z Lenartova v okrese Bardejov. Ten včera v...
Bardejovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a obvinil pre zločin ublíženia na zdraví 22-ročného muža z Lenartova v okrese Bardejov. Ten včera v noci v byte pri hádke napadol kuchynským nožom svojho 41-ročného otca do oblasti brucha.

Bodnutím mu spôsobil poranenie s predbežnou dobou liečenia v trvaní 5 -6 týždňov. Obvineného vyšetrovateľ zadržal a umiestnil v cele policajného zaistenia. Načierno odoberali- kradli elektrinuBardejovskí policajti skráteného vyšetrovania vyšetrujú až 23 prípadov neoprávneného odberu elektrickej energie v obci Lukov, okr. Bardejov. Policajti počas vyšetrovania prípadu zistili, že traja z obvinených sa pomocou pripojených elektrických káblov napojili na drôty elektrického vedenia a ostatní obvinení si pomocou napojených elektrických káblov odoberali elektrinu tak, že sa navzájom napájali na tieto chatrče. Elektrinu takýmto spôsobom odobrali v čase od 20.00 h dňa 31.3.2006 do 22.30 h dňa 1.4.2006 , nakoľko v tom čase ich už pracovníci Východoslovenskej energetiky a.s. Košice odpojili. Kto nahodil elektrickú prípojku na hlavné elektrické vedenie je predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. Celkovú škodu si vyčísli Vsl. energetika a.s. Košice. Pri krádeži pristihnutí policajtmiPolicajná hliadka prešovskej pohotovostnej motorizovanej jednotky v sobotu o 23.35 h v Prešove, po preniknutí signálu na policajný pult centralizovanej ochrany v objekte veľkoskladu jednej firmy, pri kontrole objektu zistila otvorenie okna na pravej strane skladu. Na mieste v sklade boli zaistení a usvedčení 3 páchatelia. Išlo o jedného maloletého a dvoch mladistvých páchateľov z Prešova. Mladiství vlámači sú povereným príslušníkom polície obvinení pre prečin krádeže vlámaním v štádiu pokusu formou spolupáchateľstva a maloletého policajti odovzdali rodičom. Spoločnosti vlastniacej sklady nebola na tovare spôsobená žiadna škoda, nakoľko páchatelia boli prichytení pri čine. Neplatil výživné deťom je obvinenýPolicajti skráteného vyšetrovania v Snine obvinili pre prečin zanedbania povinnej výživy 37 ročného muža zo Sniny prechodne bývajúceho v Bratislave. Obvinený dlhuje svojim maloletým deťom na výživnom najmenej 31 000, - Sk. Výživné v sume 2000, - Sk mu určil právoplatným rozsudkom Okresný súd v Humennom vyplácať mesačne k rukám matky detí. Túto povinnosť si neplnil aj napriek tomu, že mal a mohol. Okradnutý pre nepozornosťPolicajti obvodného oddelenia PZ v Poprade vyšetrujú prípad krádeže, ku ktorej došlo v piatok okolo 18-tej hodiny v nákupnom stredisku v Poprade. Páchateľ využil nepozornosť nakupujúceho 51-ročného Popradčana a z pánskej tašky prevesenej cez rameno mu ukradol rôzne platobné karty aj peniaze. Poškodenému mužovi bola spôsobená škoda vo výške 3 250, - Sk.
 

Vyberte región

mark